Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی رمضانی مدیرکل فرهنگی هنری و امور اردویی و فضاهای پرورشی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره ویژه برنامه‌های در نظر گرفته شده برای ایام دهه فجر اظهار کرد: با توجه به نقش آموزش و پرورش معلمان و دانش آموزان در کنار خانواده به عنوان وسیع‌ترین و پر مخاطب‌ترین دستگاه فرهنگی امسال به مناسبت ۴۰ سالگی انقلاب برنامه‌های متعددی برای دانش آموزان در نظر گرفته شده که شامل، سرود و نمایش دانش آموزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رمضانی ادامه داد: در اجرای طرح نمایش مخاطبان دانش آموزان تمام در مقاطع تحصیلی هستند و برای برنامه ریزی بهتر و تدوین روش‌های اجرایی این برنامه شورای سیاست گذاری هفته سرود و نمایش مدارس در سطح وزارت و آموزش و پرورش با حضور اعضایی همچون معاون پرورشی و فرهنگی، معاون آموزش متوسطه، معاون آموزش ابتدایی، رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی، رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی و همچنین نمایندگانی از وزارت ارشاد حوزه هنری در بخش نمایش و موسیقی تشکیل شده است.

مدیر کل امور فرهنگی و هنری آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برگزاری دوره‌های آموزشی و توجیهی ضمن خدمت سرود برای مربیان پرورشی و دبیران هنر در نظر گرفته شده است، گفت: برنامه ریزی برای اجرای نمایش و سرود‌های برتر در سالن‌های نمایش کانون‌های فرهنگی تربیتی و مدارس متناسب با اقتضای سنی دانش آموزان در نظر گرفته شده است.

بایدها و نبایدها اجرای سرود و نمایش دانش آموزی

وی با تاکید بر این که رعایت شئونات اسلامی در انتخاب متن اجرای موسیقی و پرهیز از حرکات موزون در اجرای برنامه‌ها ضرورت دارد،  اظهار کرد: تهیه متن مناسب با اهداف دانش آموزی توسط مربیان پرورشی و معلمان مورد توجه قرار می‌گیرد و این برنامه‌های فرهنگی در نظر گرفته شده نتن‌ها در ایام دهه فجر بلکه در طول سال تحصیلی هم تداوم خواهد داشت و از پیشکسوتان و هنرمندان برای همراهی با این برنامه کمک گرفته می‌شود.

مدیر کل امور فرهنگی و هنری آموزش و پرورش درباره تمرین سرود و نمایش در مدارس گفت: سرود‌های انتخابی باید برای دانش آموزان نشاط آفرین باشند و ساعات اولیه صبح برای تمرین سرود مناسب نیست همچنین زمان اجرا و تمرین نباید بیش از ۱ ساعت باشد چرا که احتمال آسیب رسیدن به صدای دانش آموزان وجود دارد.

وی ادامه داد: در تمرین نمایش هم توصیه می‌شود دانش آموزان در روند آماده سازی نمایش‌ها، اصول و مبانی صحیح تمرینات بدن و بیان را با راهنمایی مربیان خود دنبال کنند.

اعلام روزشمار هفته سرود و نمایش مدارس

رمضانی تصریح کرد: اعتبارات مورد نیاز برای اجرای برنامه‌ها از محل اعتبارات متمرکز سهم معاونت پرورشی تخصیص پیدا می‌کند، اما بهده‌مندی از کمک‌های حمایتی والدین و مربیان مدرسه هم بلامانع است.

مدیر کل امور فرهنگی و هنری آموزش و پرورش به روز شمار هفته سرود و نمایش مدارس هم اشاره کرد و گفت: شنبه ۱۳ بهمن ماه با عنوان سرود و نمایش؛ سرگرمی سالم، تمرین زندگی یکشنبه ۱۴ بهمن سرود و نمایش؛ هویت اسلامی ایرانی و بومی محلی، دوشنبه ۱۵ بهمن سرود و نمایش؛ امید و نشاط در مدرسه، سه شنبه ۱۶ بهمن سرود و نمایش؛ مهارت‌های زندگی مشارکت‌های جمعی و گروهی و چهارشنبه ۱۷ بهمن سرود و نمایش؛ رویکرد نو و خلاقانه به آموزش مورد توجه قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش اخبار دانش آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۵۱۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر

آفتاب‌‌نیوز :

رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «وزارت آموزش و پرورش برای افزایش کیفیت آموزشی و افزایش نمرات دانش‌آموزان در امتحان نهایی چه برنامه‌ای دارد؟»، اظهار کرد: موضوع ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی، هم اکنون یکی از دستورکا‌رهای اصلی ما هست که یکی از نقاط تمرکز آن، امتحانات نهایی است؛ نقطه تمرکز دیگر، تقویت امور تربیتی و پرورشی و همینطور تضمین کیفیت در سایر برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه سؤال شما درباره امتحانات نهایی است، بر این مسأله تمرکز می‌کنم. امسال امتحانات نهایی، ضریب قطعی ۵۰ درصد برای پایه دوازدهم و ۶۰ درصد برای پایه دهم و یازدهم در سال‌های آینده جهت ورود به دانشگاه‌ها خواهد داشت. بنابراین این امتحانات از اهمیت بسیار ویژه‌ای برخوردار هستند.

صحرایی اضافه کرد: هم‌اکنون نهضت ملی تقویت آموزش در دوره متوسطه دوم به راه افتاده است و مدیران یکایک مدارس کشور نمرات دانش‌آموزان پایه دوازدهم خود در سال ۱۴۰۲ را دریافت کردند و وضعیت آموزشی مدرسه خود را در تمام دروس نسبت به خودشان و نسبت به سایر مدارس شهرستان، استان و حتی نسبت به کل کشور می‌دانند.

 وی تصریح کرد: یک ستاد عالی آزمون در وزارت آموزش و پرورش شکل گرفته است که در آن ۶ کارگروه فعال هستند. کارگروه‌ها هر هفته جلسه می‌گیرند و هر دو هفته یکبار ستاد عالی آزمون نسبت به بررسی پیشنهادات سیاستی کارگروه‌ها اقدام کرده و پس از تصویب، آن‌ها را ابلاغ می‌کند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دبیرخانه‌های کشوری دروس مختلف بیش از هر زمان دیگری پای کار آمده‌اند، افزود: گروه‌های آموزشی در سطح استان‌ها و مناطق فعال شدند و نمونه سؤالات مفهومی نیز تدوین شد؛ همزمان از طریق شبکه آموزشی شاد و همینطور مدرسه تلویزیونی ایران، همه درس‌هایی که بیشتر در دوران کرونا تولید شده بود در دسترس قرار گرفته است تا دانش‌آموزان از آن‌ها استفاده کنند. 

وی اضافه کرد: مناطق مختلف آموزشی در کشور برای تقویت دانش‌آموزان و ارتقای کیفیت نمرات آنها، اقدامات کم سابقه‌ای را در پیش گرفتند. فعال کردن اردو‌های علمی در درون مدرسه‌ها، گشودن قرائت‌خانه‌ها یا سالن‌های مطالعه به صورت شبانه‌روزی، باهمخوانی دانش‌آموزان و کلاس‌های رفع اشکال در دستور کار همه مناطق است. 

صحرایی با بیان اینکه آنچه امتحانات نهایی سال گذشته نشان داد تصویر واقعی نظام آموزشی کشور بود، گفت: خرسندیم که رئیس‌جمهور نسبت به این موضوع بسیار دغدغه‌مند بوده و موضوع کیفیت آموزش روی میز ایشان قرار گرفت. شاید بیش از سه دهه است که افت کیفیت آموزش هر از چندی در محافل و مجالس ملی مطرح می‌شود، اما سابقه‌ای ندارم که هیچکدام از رؤسای دولت‌های پیشین نسبت به این موضوع به اندازه آیت‌الله رئیسی دغدغه‌مند بوده باشند. این دغدغه و حساسیت ایشان مهمترین سرمایه برای ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی کشور است.

وی تصریح کرد: شورای عالی آموزش و پرورش هم در حال تهیه یک بسته برای تقویت مدارس دولتی است و موضوع دریافت مجوز‌های لازم از مجلس شورای اسلامی و حتی ارائه لایحه تحت عنوان تقویت مدرسه در دستور کار قرار گرفته است.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم/ ما به قله نزدیک شده ایم
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم
  • پورثانی: کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان به‌زودی صادر می‌شود
  • صدور کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان؛ به زودی/ کاهش تنوع مدارس در دستور کار
  • کارنامه تحولی آغازی برای اجرای سند تحول بنیادین است
  • اجرای بیش از ۳۰۰ برنامه متنوع و باشکوه در سطح استان
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند/ افزایش اردوهای دانش آموزی